Voimavalmennus

Olen fysioterapeutti, urheiluhieroja ja koulutettu voimavalmentaja. Minulle voimaharjoittelu on elämäntapa ja se on ollut harrastukseni jo lähes 25 vuotta. Olen saanut SM-mitaleita voimanostossa sekä penkkipunnerruksessa, nyt pääpaino on kuitenkin siirtymässä kilpailemisesta valmentamiseen. Nyt on siis saatavilla voimailevan fysioterapeutin suunnittelemaa yksilöllistä voimavalmennusta voiman ja/tai lihasmassan hankintaan. Valmennuspalveluni on avoin kaikille, eli voit aivan hyvin olla vasta-alkaja tai kokenut kilpailija, kunhan vain motivaatiosi treenaamiseen on kohdallaan.

Fysioterapia-asiakkaille tämä on erinomainen tilaisuus jatkaa saumattomasti fysioterapiasta voimavalmennukseen, jossa mahdolliset rajoitteet toimintakyvyssä saadaan otettua huomioon, fysioterapeutin suunnitellessa voimaharjoitusohjelman.

 

Valmisohjelmat

Valmisohjelmat ovat suunniteltu siten, että ne sopivat useimmille henkilöille. Mikäli tarvitset tai haluat henkilökohtaista ohjausta, niin ohjattuja tunteja voi ostaa hintaan 75€ / h.

Mikäli haluat ostaa valmisohjelman, niin laita sähköpostia osoitteeseen tenhumaki.leo(at)gmail.com tai viesti numeroon 040 533 81 21

 

OHJELMAT ALOITTELIJOILLE

”Aloittelija #1”

Tämä 15 viikon kuntosaliohjelma on suunniteltu henkilöille, joilla ei ole kokemusta kuntosaliharjoittelusta tai sitä on vähän, eikä muuta liikuntataustaa juuri löydy. Treeniohjelmassa on kaksi kuntosalitreeniä viikossa, joissa maltilliset volyymit. Sarjojen toistot vaihtelevat 10 ja 15 välillä, jolla tähdätään ensisijaisesti lihaskunnon parantamiseen.

Hinta 29 €

”Aloittelija #2”

Tämä 15 viikon harjoitusohjelma on suunniteltu henkilöille, joilla on jo hieman kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Ohjelmassa on kaksi treeniä viikossa ja lähes jokaisessa treeniliikkeessä on annettu kaksi vaihtoehtoa, joista voi valita mieluisamman. Ohjelmassa käytetty toistoalue on 8 – 15, päätavoite on lihaskunnon parantamisessa.

Hinta 29 €

”Aloittelija #3”

Tämä 12 viikkoa kestävä harjoitusohjelma on suunniteltu alle 2 vuotta kuntosalia harrastaneille henkilöille. Tässä ohjelmassa on treenejä 3-4 kertaa viikossa, lihasryhmäkohtainen treenitiheys on 2 kertaa viikossa. Toistoalue, jota käytetään, vaihtelee 6-15. Tässä ohjelmassa tehdään hieman perusvoimaa sekä yleistä lihaskunnon parantamista.

Hinta 39 €

 

OHJELMAT KESKITASOISILLE

”Keskitasoinen #1”

Tämä 12 viikkoa kestävä harjoitusohjelma on suunniteltu alle 3 vuotta kuntosalia harrastaneille henkilöille. Ohjelma sisältää perusvoimaa sekä lihasmassan kasvatukseen tähtäävää harjoittelua 4 kertaa viikossa. Lihasryhmät treenataan 2-4 kertaa viikossa ja käytetty toistoalue on 5-12.

Hinta 39€

 

Valmisohjelmia on tulossa lisää kunhan kerkeän niitä tekemään

Tulossa mm. erilaisia voimaohjelmia  penkkipunnerrukseen ja voimanostoon sekä lihasmassan kasvatukseen ohjelmat keskitasoisille ja kokeneille harrastajille.

 

Yksilöllinen valmennus

Yksilöllinen valmennus sopii henkilöille, joilla on selkeät tavoitteet ja haluavat kohdentaa harjoittelun juuri oman kropan ja tavoitteiden vaatimusten mukaisesti. Yksilöllisessä valmennuksessa ohjelmat suunnitellaan juuri sinun tarpeiden mukaan, huomioiden vahvuudet ja heikkoudet sekä mahdolliset toiminnan rajoitukset yms.

Yksilöllinen 12 viikon ohjelma 450€

sisältää:

-Alkutestauksen

-Henkilökohtaisen harjoitusohjelman

-Sähköpostikonsultaation

-Lopputestauksen

– Lisää ohjattuja tunteja hintaan 75€/h

 

Yksilöllinen jatkuva valmennus 120€ / 4 vko

Sisältää:

-Alkutestauksen

-Henkilökohtaisen harjoitusohjelman

-Sähköpostikonsultaation

-Kausisuunnitelman

-Välitestit

-Lopputestit

-Lisää ohjattuja tunteja hintaan 75€ / h

 

HUOMIO: Treeniohjelmien noudattaminen tapahtuu omalla vastuulla, mikäli sinulla on jokin vamma, vaiva tai sairaus, suosittelen, että konsultoit lääketieteen asiantuntijaa ennen harjoitusohjelman aloitusta. Nämä teokset on suojattu Suomen tekijänoikeuslain nojalla ja ne on tarkoitettu vain harjoitusohjelman ostaneen henkilön henkilökohtaiseen käyttöön. Näiden teosten sisällön kopioiminen ja kaikenlainen julkinen levittäminen on ehdottomasti kielletty. Kiellon rikkominen johtaa Suomen lainsäädännön mukaiseen rangaistukseen ja korvausvelvoitteeseen. © Leon hieronta ja fysioterapia.